Pages

Sunday, December 4, 2011

Alvin & The Chipmunks di eCurve Hari Ini @4 Disember 2011

I am sure ramai yang minat dengan Alvin & The Chipmunks. Apa lagi jangan lepaskan peluang untuk bertemu dengan mereka hari ini, Ahad (4 Disember 2011) di e@Curve Cathay Cineplex sebelum pukul 2.00 petang.

Sempena dengan cuti sekolah ini, memang sangat sesuai untuk membawa anak-anak dan orang dewasa juga akan teruja dengan aksi Alvin & The Chipmunks.

Pesta "Chip-wrecked christmas" diadakan pada 2 Disember 2011 sehingga 1 Januari 2012. Ianya diadakan di Centre Atrium dan jangan lupa dapatkan maklumat lanjut di kaunter informasi.

Pelbagai aktiviti dan jualan diadakan. So apa lagi, jom kita pergi ke e@Curve Cathay Cineplex hari ini sebelum pukul 2.00 petang dan pakailah warna similar to chipmunk kegemaran anda (biru, merah ataupun hijau).

So jumpa di e@Curve Cathay Cineplex ya hari ini sebelum 2.00 petang kerana banyak aktiviti yang menarik.

5 comments:

Myvitrd said...

aku takdapat nak gi ni.. walaupun dekat je dengan umah.. sebab aku kena koje bro

Eyriqazz said...

wahh,nampak macam meriah bro..kalau tak temani wifey pi kelas solekan ni,maybe ble gaks terjah sana....have fun bro.

siti murni said...

best tuu! sure meriah kan..

hazman aka species1980 said...

sempat jumpa bro kejap je semalam yea....anyway aku ade rakam video chipmunks menarik kat blog....memang cute dan kelakar

titan said...

salah satu filem yang aku tunggu. hoho..