Pages

Monday, December 26, 2011

Suka Betul Afiqah Makan Aiskrim Baskin Robbins

Hari tu masa pi jalan-jalan kat shopping complex, singgah jap kat kedai aiskrim Baskin Robbins. Suka betul Afiqah makan benda alah ini.

So belilah aiskrim, 2 scoop sundae, dapatlah pilih 2 perasa so kitaorang ambil chocolate cookies ngan rasberry. Pas tu letak topping strawberry dan apa benda le yang warna-warni tu. Anyway campur ngan cukai 6% jadilah RM19.10.

Memang sedap, portionnya banyak juga, untuk 2 orang makan bolehlah.

Nanti jangan lupa 30 dan 31 Disember nanti, ada diskaun 31% tetapi ingat ya untuk yang handpacked ice-cream aja. Apa lagi kita serbu Jumaat dan Sabtu nanti.

10 comments:

kak ina kl said...

makan ais krim banyak boleh batuk kan..pernah sekali beli ais krim jenama ini ...harga mahal gak ek

JR said...

Sedappppp...

Entri terbaru di blog JR: "Mengapa Malaikat Maut Suka Cabut Nyawa Orang Pada Pagi Isnin?"

eelobor said...

ais krim baskin nih, antara yang sedap jugak lah pernah kawan makan

Lady Milo said...

MEMANG SEDAP, bila dapat makan kedekut nak kongsi.. :-)

Aida Azryn said...

yummy! nampak sodap! <3.<3

hazman aka species1980 said...

betul la bro... diorang nie buat diskaun time setiap ujung bulan...

MyZone~theUn4given said...

kat sini x der..huhuuu

zati embong said...

hihi. skrg aiskrim pun da mahal kan. lg mahal dr ayam kepsi.hihi

Myra Jay said...

Sedapnyer aiskrim :)

Dah lama tak pekena eskrem BR ni :)

icee-yah said...

sedapnya ice ceram afiqah tu