Pages

Wednesday, December 28, 2011

Perlu ke Tulis Entri Setiap Hari?

Entri hari ini sangat ringkas. Saya ingin melontarkan satu soalah perlu ke bagi blogger untuk menulis setiap hari? Jawapan saya adalah tidak perlu tetapi kadang-kadang rasa macam tak lengkap aja jika tak tulis, entahlah, itu pandangan saya sahaja.

Selama setahun lebih saya menjadi blogger, boleh dikatakan setiap hari ada aja entri melainkan beberapa ketika yang mana tiada entri. Biasanya saya akan buat entri untuk seminggu tetapi sejak kebelakangan ini, macam tiada idea aja.

So itulah entri saya untuk hari ini.

15 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

saya kalo tak cuti, memang tulis satu entry setiap hari. hari cuti adalah hari me time :) kalo rajin, hari bekerja yang cuti me buat auto published post.

eelobor said...

sama lah kita bro.... kekadang sampai berhari2 x de idea & x de mood nak menulis. tetapi bila ok, kekadang sehari sampai 3-4 entri pun ada. kawan punya stail.... lantak lah, lagi pun kawan x de la kejar trafik sangat.

Lady Milo said...

bagi saya perlu. sebab ada juga pembaca yang tanya, bila sambungannya?

Myvitrd said...

Biasalah bro.. Bila dah selalu menulis.. Sehari tak menulis mcm ada kekurangan je.. Kalau kekeringan idea ni..biasa bro.. Ada pasang surutnya

hazman aka species1980 said...

bila kita minat dengan dunia blogging memang setiap hari nak update.. cuma ikut masa... kalau sibuk better buat auto publish...

fiza said...

Kalau idea dtg, hari2 nak menulis. TApi bila hilang idea, tu yg menyepi jer. Kalau blogger otai, tak menulis hari2 pon tak per...ada jer visitor, tak macam blogger baru nak naik, nak kena menulis baru org nak baca blog kita.

sahromnasrudin said...

kalau cuti, blog saya pun cuti hahahaa

amirah said...

tak perlu la hari2..kalau ada idea baru la tulis..

Zik said...

kadang2 memang tak update sampai seminggu...

Mak Lagenda said...

Mak pun sama cam nik jugak!! Dulu, setiap ari ada n3..now, ada ketikanya x terbuat n3 walaupun masih ada ideanya. Kekangan masa je menjadi sebab utama. Tpi bila x buat n3, mmg rasa x lengkap!!

JR said...

Tak tulis satu hari rasa macam satu hari hidup tanpa gosok gigi...

Entri baru di blog JR: "Jawatan Kosong, Kerja Mudah, Gaji Lumayan: Geli Girl"

zati embong said...

alala ni nk kesian ni.hihi

jat selalu gk xde idea ni.haha.pas2 mla la nk mengarut.haha

velasrizal said...

nsb bek kt opis de intenet. blh curi time tulis wpn xde idea

Kimmie said...

cuba menulis entri setiap hari, tp klu balik kg tu yg susah, internet lain tak elok.

NUNU EERA said...

msa belajar dlu raji kot ari2 nk update.. tpi da kje ni ade je halangan.. alasan ke ni? ermm..