Pages

Friday, December 2, 2011

Cermin Bilik Danish

Cermin ni memang penting begitulah juga untuk bilik Danish. Kitaorang beli yang jenis panjang, senang sikit. Lagi satu, ianya jenis yang boleh lekat kat dinding so boleh jimat space. Sorry dalam cermin terpaksa "ditutup". Nanti saya akan tunjuk pula katil dan almari ya.

By the way, cermin dinding ini berukuran 40cm X 160cm, boleh didapati di IKEA. Harganya adalah RM129, turun RM30 jika dibandingkan dengan RM159 tahun sebelumnya.

By the way, bilik Danish berwarna biru, teringat pula pada celcom. Anda boleh jadi orang yang TERAWAL @pertama di Malaysia untuk memiliki iPhone 4S daripada celcom pada 16 Disember 2011!!! Jangan lupa lawati laman web celcom untuk maklumat lanjut mengenai iPhone 4S yang akan muncul tidak lama lagi.

4 comments:

rasp said...

wahhhh dah deco bilik danish...
mesti dia pun excited with his room...

fiza said...

Cantik...

Cpt ah bro, tak sabar nak tgk bilik danish ☺☺

lydzar said...

alamak, cermin saje dh rm129!!?? hihi mahal mahal..

LiFe KaMi said...

cermin dinding kalau panjang lagi bagus,dapat kemaskan diri dari atas sampai bawah, eh sempat promote celcom bro..hehe