Pages

Tuesday, December 6, 2011

Akhirnya Dapat Makan Potato Spring di Spring Potato Restaurant, Taman Sri Gombak

Sebelum ini kitaorang tercari-cari spring potato di Spring Potato Restaurant, Taman Sri Gombak tetapi misi gagal disebabkan sudah habis. Tetapi hari minggu yang lepas dapat le merasa benda alah ini. Memang cukup garing dan pelbagai perasa ada.

Ianya 6 pilihan ada, BBQ, sour cream onion, tomato, jagung, lada hitam dan keju. Memandangkan spring potato adalah signature dish kat sini, makanan lain yang kitaorang makan tak payah le ya dipaparkan.

Benda alah ini yang kecil harganya RM3 satu so sempena cuti sekolah beli 3 dan campur smoothie harganya hanya RM10. So jimat RM4 since benda alah smoothie tu RM5 satu. By the way, spring potato kitaorang ambil cheese, BBQ dan black pepper.

Inilah blackcurrent smoothie, memang sedap. So kalau nak cuba potato spring bolehlah datang ke Spring Potato Restaurant, No. 11, Jalan SG 1/1, Taman Sri Gombak, 68100 Batu Caves, Selangor. Boleh gak call 6188 4471.

10 comments:

ejaMaria said...

nama kedai dia spring potato... hubby saya harap makanan di sana base on potato... sekali mmg spring potato tu je yg makanan dari kentang... hampa dia... hihihi

titan said...

wahh, dah lama aku tak makan potato spring nih. rindu plak.

Anne said...

wah terliur nengok potato.

Myvitrd said...

pernah makan yang jual tepi jalan tu bro.. kalau panas sedap.. tapi kalau sejuk keras

sahromnasrudin said...

sangat unik la kedai nie

hazman aka species1980 said...

sesekali dia nak rasa pun okey gak nie....

eelobor said...

kenapa tak singgah rumah bro?

nuyin2u said...

sedap..sedap..restoran ni dekat ngan area sekinchan ikan bakar tu ke ?

Wan85 said...

http://wanwidget.com/
aku tgk aiskrim tu mcm sedap jer bro

Anonymous said...

yang best nye kt sini korean food dye leyh tahan sedap and asam pedas dye buat terangkat