Pages

Sunday, November 27, 2011

Tak Ada Spring Potato @Spring Potato Restaurant

Semalam pi le kat Spring Potato Restaurant nak cari spring potato kerana ramai yang cerita mengenai benda alah ni tapi memang kecewa sudah habis sebab sekarang ni ada promosi, beli 3 spring potato+air hanya RM10, jimat RM4.

So order le chicken chop RM18 dengan sos black pepper. Pada harga ini saya rasa biasa aja, sosnya agak masin tapi ayam memang sedap, garing dan dipotong bagi memudakan kita makan. Secara keseluruhan ratingnya ialah 7.8 out of 10.

Ni mee bandung @RM6.00, boleh tahan juga tapi ianya agak manis, adakah disebabkan sambal sotong. Rating yang ni saya bagi 7.6 out of 10.

Benda ala ini ialah garlic bread, not bad juga, Danish memang suka. Pada harga RM2.00 ianya agak reasonable. Rating? Hmmmm, entahlah, I think easily 8.0 out of 10.
Mushroom soup ini agak pekat tak terasa sangat supnya, tapi bolehlah kita bagi 7.8.

Memang Danish suka juga datang tempat ini. Memang menarik hiasannya.

Afiqah tengah pilih masakan Korea tapi tak ada satu pun yang berkenan. Nanti kita datang lagi ya.

Ni lah alamat kedai spring potato. So bolehlah cuba ya.

6 comments:

Mknace said...

yummy

:) :) :)
i'm back
terbaeekkk!!!!
jengjalan dari mknace unlimited

hazman aka species1980 said...

bijak sungguh tuan punya kedai guna nama nie.... p/s:bro....sesekali makan kat restoran nie...cuba tanya kat tokey/pengurus tu dia nak tak blogger buat food review...hehehehe

velasrizal said...

dari lua xnmpk cam restaurant

ejaMaria said...

ehhh... kite pun pegi sini semalam... lewat tengahari juga... tp masa tu spring potato dia ada lagi... sempat la rasa... ;p

Zura said...

dh mcm jalan2 cari makan je..hehe

amirah said...

ooooo...kat bt caves ek