Pages

Friday, November 18, 2011

Port Dickson @Bilik RM40 Semalam

Beberapa hari yang lepas pergi ke Port Dickson. Baik pergi awal-awal bercuti bersama anak-anak sebelum cuti sekolah. Mujurlah ada resort yang disediakan oleh majikan. Just imagine kadarnya sangat istimewa hanya RM40 bagi resort yang mempunyai 2 bilik.

Cukup luas bilik utama, ada sofa disediakan.

Ini bilik kedua dengan dua katil disediakan. Cukuplah untuk family of 4 kan?

Bilik air pun not bad juga. Of course tak boleh nak disamakan dengan hotel tapi dengan kadar hanya RM40 memang cukup berbaloi.

Ruang tamu juga boleh tahan dengan disediakan TV dengan beberapa rancangan Astro terpilih, ada le sukan, movies, berita dan normal channels TV biasa.

Kalau tak nak makan kat luar, bolehlah beli kat luar dan makan kat sini.

Kalau rajin bolehlah masak memandangkan peralatan disediakan.

Since sekarang ini musim hujan dan kalau malas nak mandi kat pantai, so bolehlah mandi kat swimming pool yang disediakan. So apa rancangan kawan-kawan sempena cuti sekolah? Tak nak bercuti di Port Dickson ke?

14 comments:

Abdul Wahab said...

kalau dah namanya 'resort yg disediakan majikan' memang le murah. rsort majikan aku pun baru 10 hengget satu bilik.

Anonymous said...

PD ktne ni? boleh ke org luar duduk sini?

rasp said...

berbaloi sgt resort nie dgn rege tu...

athirah said...

gila best n murah... nk gak.. leh dpt x ng rm40? =)

Cho Zila said...

lebih dari berbaloi gitu.. best.. dah setahun tak gi pd .. sentiasa sibukjer...

amirah said...

gila best kalo RM40 je..dulu dgn majikan saya still mahal le jugak..tp kat pd gak

KiD said...

hahaaaa.. boleh tidur 10 malam laaa kat situ

sisdee said...

adoi murahnya...kat mana tu? klu org luar mesti x dpt price tu kan :(

velasrizal said...

mmg berbaloi sungguh. untung

Ardini Humaira said...

wow! murah betul! teringin nak ke sana :)

Mak Lagenda said...

Amboi..mmg seronok bercuti yea Nik. Tmbh2 lg dengan keluarga tersayang

Klu RM40 smlm, mmg berbaloi2 lah ddk kat situ

P/s: Org awm leh sewa kat situ x?

Sharinginfoz said...

dear all: sorry to say ianya hanya untuk staff, anyway jaraknya tak sampai 5km from Teluk Kemang

afiqazizan said...

Ohh untuk staff..kalau bukan utk staff tu..mesti best..plus murah pulak tu..:)

mamaNoriz said...

murah tul!

eeeee, jeles nya sbb utk staf je ek..

klu gomen lah dpt murah gak ke?