Pages

Wednesday, November 2, 2011

Jom Makan Kerepek Ketemu Rezeki @Sungai Pelek, Sepang

On the way to Kuala Lumpur dari Golden Palm Tree, singgah kat Ketemu Rezeki Maju untuk beli kerepek. Boleh dikatakan satu bas turun. Mula-mula yang lelaki malu-malu, bagi kaun hawa aja, lepas tu bila sorang aja turun, habis semua serbu kedai tu.

Rempeyek memang sedap. Tapi yang kacang aja ada. Yang kecil, 3 bungkus @RM5 dan yang besar, RM12, terlupa pula berapa berat. Selain rempeyek, benda alah yang lain, pek kecil pun harganya 3 bungkus @RM5.

Pek yang lebih besar, harganya RM10 untuk 3 bungkus. Kerepek ubi memang sedap. Yang original ada, yang pedas ada.

Yang ni pula black pepper.

Sebelum beli boleh rasa dulu. Macam-macam ada kat sini, pisang, keledek, keropok udang, ikan, sayur dan macam-macam le. Untuk senarai harga boleh terjah kat sini.

7 comments:

KiD said...

3 RM10 BORONG HABIS..!!!

hazman aka species1980 said...

sempoi laa....kedai kerepek pun ade website sendiri....mudahkan pengguna dan boleh guna untuk marketing.

amirah said...

boleh buat sovenir ni..

Ardini Humaira said...

fuhhh rempeyek pon ado.. syedapp :D

mamaNoriz said...

mmg sedap ke bang Nik?

raya nanti tahulah nak borong kerepek mana kan...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

me suka gak makan kerepek. nak2 yang pedas tu...

Zik said...

sedapnya makan kerepek... mahu borong jugakla.. hehe