Pages

Saturday, October 29, 2011

Golden Palm Tree @Team Building

Semalam ada buat team building kat Golden Palm Tree, Sepang. Memang sungguh cantik gak tempat ni. Tengoklah from gambar kat atas.Kitaorang dok unit bawah, kat atas lagi cantik pemandangan kan?

Pemandangan from luar bilik, lepak-lepak tengok pemandangan kat luar.

Memang jauh gak from lobby ke tempat menginap tu, so kenalah naik buggy. Kalau jalan memang letih le juga.

Makan boleh le tahan gak, apa lagi jom kita terjah dessert.

Ni antara makanan untuk makan malam, buffet style, belasah aja le.

Tak sempat nak ambil gambar katil, cukup ngan sofa aja le.

Mujur ada internet walaupun ianya bukan wifi, so bolehlah update. Nanti kalau ada kelapangan, saya tulis lagi ya.

8 comments:

velasrizal said...

chelet atas laut tu mmg menarik

luahfikiran said...

SALAM,
TAK PERNAH SAMPAI KE TEMPAT INI ! SATU MALAM YG PALING RENDAH BERAPA?

lagenda said...

kasik tepek harga dia yeh!! kot2 la klu nik tnya2 berapa harganya..

mamaNoriz said...

bang Nik,
brp harga chalet semalam...

sya pun tgh survey tempat ni...
nampak cam best jek...

hazman aka species1980 said...

nie area chalet mewah la bro....pemandangan cantik....

Sharinginfoz said...

dear all: kalau tak silap harga paling murah ialah RM700++ untuk satu malam, untuk govt special price at RM400++, nak tahu lebih lanjut boleh call 03-3182 3600

KiD said...

bestnyaaa.. rasa macam nak gi bercuti lagi je

amirah said...

mahalnyaaa...err..bila la dapat pegi..