Pages

Tuesday, October 25, 2011

Beli Kaspersky Internet Security 2012 Murah @Melalui Internet Tak Kena Blacklist ke?

Tak sampai seminggu lagi anti-virus Kaspersky Internet Security 2011 akan tamat so sekarang ni dalam process untuk renew / upgrade ke Kaspersky Internet Security 2012. Dah call kedai di Plaza Low Yat, harganya RM110 untuk 3 lesen dan kat Carrefour Wangsa Maju @RM105 (kalau tak silap) tapi tak ada stock.

Kat internet ramai juga orang jual benda alah ni, memang murah at RM60 or ada yang RM50 tapi ianya untuk key aja. So tak ada kotak or CD. Pasal kotak ngan CD tak kisah sangat takut, benda tu tak genuine. Terbaca juga kat internet yang selepas 1 bulan ada kes kena block.

Masa Kaspersky Internet Security 2011 saya beli yang original @dalam kotak pada harga RM105 then satu lesen lagi jual pada user lain melalui internet @RM30 so effectively RM75 le saya spent.

So tengah fikir le ni sama ada nak beli yang original or beli terus from internet. Kalau dalam hati sekarang ni lebih kepada beli yang original. Maybe kawan-kawan ada pengalaman mengenai perkara ini. So bolehlah bagi pandangan ya.

6 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tak pasti lah pulak kan kena blacklist ker tak.sebb kat ofiz memang genuine dan tadak masalah kena blacklist.

mamaNoriz said...

mmg ramai puji beli online murah tapi tak penah amik lagi..

hazman aka species1980 said...

Entahla bro... aku lebih confident beli yang ori jee...

DaHLia said...

member2 sy biasa beli yg kat internet jer.. so far dah guna setahun, oke jer..
ramai cakap, kena make sure key original..kalo key dr china, memang sebulan 2 dah OUT..

anyway, ada jugak yang jual serendah RM30 untuk 3 user for KIS ni.. pepandai lah cari :D

saya xguna KIS sebab berat.. guna MSE...:D

shahrin said...

product key untuk KIS 2012 online yang ORI boleh dapat RM24/1 user dan RM37/3 user...murah sebab xperlu kotak/cd/kertas yang xberguna pon lepas tu..software KIS2012 boleh download dri internet...dan product sahaja yang perlu dibeli..:)

Mohd Isa said...

inginkan kaspersky internet security 2012 1pc/1year hanya rm20 sahaja. hubungi saya segera. :)