Pages

Sunday, October 9, 2011

Alhamdulillah Dah Konvo

Alhamdulillah majlis konvo telah dijalankan semalam sesi 2, petang. Setelah hampir dua tahun belajar dapatlah Master of Business Administration (MBA).

Letak gambar anak-anak ajalah. Bagi semangat kat mereka untuk belajar dengan tekun agar suatu hari nanti dapat melangkah ke institut pengajian tinggi.

Afiqah tidak lupa bergambar ngan belon hello kitty.

Tak sah kalau tak ada bunga ataupun teddy. Just nak ucapkan terima kasih kepada parents, isteri, anak-anak dan keluarga semua yang telah menjadi pendorong bagi melanjutkan pengajian dan bersusah payah datang di majlis konvo. Pengorbanan semua adalah tidak terhingga.

23 comments:

icee-yah said...

tahniah..alah,ingatkan dapat tgok muka penulis dgn baju jubah konvo:P

hazman aka species1980 said...

Tahniah bro.... semoga terus sukses lagi hari mendatang...

Gimi said...

Tahniah!

fYZa said...

uia yep..congrats!

Zura said...

tahniah..:)

siti murni said...

Tahniah...and all the best.

Bilalah giliran saya nak sambung study nih...huhu..:(

lagenda said...

Laaaaaaaa...takder plak gambo penerima sarjana MBA tuh..: )

Niway, congrate sekali lg dr mak.

rasp said...

tahniah bro...
smoga makin berjaya kerjaya bro lepas nie :)

? said...

tahniah dan syabas!
seronoknya...

Anne said...

Tahniah Bro! :) ...(teringat le pulak masa convo EMBA 3 tahun lepas)

relevan said...

Well done bro :)

M. said...

Tahniah :)

InsyaAllah, doakan saya pulak dapat pakai robe UIA...

Am inspired tengok orang2 with the green robes bertebar di UIA tadi.

with families and loved ones.

Alhamdulillah

Hime said...

tahniah ^^

Nazz@Purple said...

seronok kan..erm..nazz tak sabar.nak habis kan study gak..

eelobor said...

tahniah bro...

Sharinginfoz said...

dear all: thanks a lot for the wishes

icee-yah dan lagenda: hmmmmm, penulis ni pemalu, he he he

siti murni: one fine day....

m.: all the best

nazz@purple: sabar, actually masa belajar memang seronok sangat

Air said...

Congratulation! Inspiring to finish up my master soon =)

yangbaik said...

tahniah!

bertambah semangat pulak nak sambung study... dengan anak2 heheehhe

anisalya said...

tahniah. dah ada MBA. lepas ni sambung lg ke? hehehe...

Farra said...

tahniah! contoh terbaik buat anak-anak..tringat kite dulu grad MOM 4 tahun lalu :)

amirah said...

tahniah.. bro nik! semoga terus sukses lepas ni...

BloggerHowtt said...

Pelajar UIA juga ke? Saya budak UIA juga ada buka Stall semalam dekat River Side, tapi undergraduate 2nd year dari KENMS

Link Download Bini-Bini Ku Gangster

miss nina said...

tahniah
boleh bagi galakan untuk anak-anak ikut jejak langkah