Pages

Thursday, October 27, 2011

Jom Download Free Anti-Virus Kaspersky Untuk 1 Bulan

Bagi yang tercari-cari dengan anti-virus apa yang nak guna apa kata try Kaspersky Internet Security 2012 (KIS 2012). Mula-mula download file then boleh follow install kat komputer ya.

Mula-mula keluarlah benda alah ni yang menyatakan persediaan untuk install KIS 2012. Anyway, memang ok yang ni terutamanya yang selalu menggunakan internet.

Selepas tu anda akan nampak yang ni, kata alu-aluan from Kaspersky untuk meneruskan installation.

Sebelum nak install mestilah kena setuju dengan terma-terma.

Dah click, then tunggulah installation selesai.


So then kena le pilih sama ada nak guna activation code ataupun percubaan. Since yang ni untuk trial version so tick le yang ni ya.

Lepas tu ianya akan check the code.

Dah berjaya install benda alah ni

So komputer ada perlindungan untuk 30 hari. Selepas ni bolehlah beli Kaspersky Internet Security 2012 kalau berpuas hati ya.

6 comments:

Hans said...

thanks bro

hazman aka species1980 said...

bagus la diorang nie....siap kasi sebulan percubaan free lagi tue...

mamaNoriz said...

dah kebal lah PC Nik ek...hihihi

siti murni said...

anti virus sy pun perlu di update...dah bertangguh sejak last few days...

good info..tq..

KiD said...

memang kebal laa PC anda pasni

velasrizal said...

senang je kan install nye