Pages

Monday, October 24, 2011

Tak Ada Diskaun Saman DBKL

Ingat tak entri sebelum ini mengenai kena saman DBKL sebab parking tempat yang tidak dibenarkan? So minggu lepas pi le kat kaunter DBKL untuk bertanyakan mengenai saman ni. Tanya punya tanya diaorang cakap memang sekarang ni dah tak ada rayuan so kenalah bayar mengikut jadual yang ditetapkan i.e. RM150 dalam masa 15 hari.

So lain kali memang kena hati-hati untuk parking ya. Kalau nak parking juga make sure pindah tempat lain sebelum pegawai DBKL membuat rondaan. He he he.

2 comments:

mamaNoriz said...

leh buat rayuan lah NIk...

icee-yah said...

ingt tak hritu sy comment ade kwn pun kena same tu..die pun baru pg byr..org tu ckp kalau before 15 hari je dpt diskaun.kalau dah lepas tak dapt da.