Pages

Thursday, October 20, 2011

Dah Dapat Dividen Amanah Hartanah Bumiputera Melalui Maybank @19 Oktober 2011

Hari tu ada tulis entry mengenai dividen Amanah Hartanah Bumiputera (AHB) yang diumumkan pada 6 Oktober 2011. So guess what, tarikh yang ditunggu 19 Oktober 2011 sudah datang dan bila check kat maybank2u dah masuk, so dapat le RMX32.93 codenya ialah APS (auto pay system), itu yang saya rasa le, betul tak betul belasah aja le.

Senang kan ada maybank2u boleh check terus sama ada ianya dah masuk ke tak. Nanti masuk lagi ya dividen AHB bulan April 2012 nanti ya.

5 comments:

Lin Azlina said...

owh...saya pun ada dapat jugak...dah agak yg hartanah punya..suka2...

Myvitrd said...

wah untung bro.. melabur dalam hartanah ni

fiza said...

Wah, dah dpt hasil...bestnya.

lydzar said...

laa.. kenapa tutup. nak tau gak byk ke idak dividennya :D

mamaNoriz said...

sya tak penah check lagi...

duk simpan je..huhu