Pages

Monday, October 3, 2011

2 Tahun Bersama Nuffnang Dapat RM1,600++

Kejap aja masa berlalu, sekarang ni dah masuk 2 tahun bersama-sama Nuffnang. Memang seronok juga berblogging dan share benda-benda yang kita rasa interesting dengan orang lain. Disamping itu dapat baca entri kat blog lain.

Anyway selama dua tahun berblogging, suka-suka dapat juga income, so far RM1,645.58 or RM60++ sebulan. Mabe sesetengah orang cakap tak banyak tapi tak kisahlah kita buat benda ni pun bukan full time dan suka-suka aja.

9 comments:

hazman aka species1980 said...

Alhamdulillah... ade gak rezeki dari blogging nie...

lagenda said...

Yeah..suka2 pun bley hasilkan income kan..

kak ina kl said...

wah tahniah..dari suka suki dah dapat hasil

mamaNoriz said...

uiskhhh,

masyuk tuuu...

jeles nyeeee..

tahniah!

Nazz@Purple said...

syoknye..

anisalya said...

ok la. itu pun dah dikira banyak. lain la kalau berblog sebab nak income. memang kena pulun la.

SURIA AMANDA said...

sgt best la...bagus la u x cash out kan ..lama2 jadi banyak..bukan senang org nak bg duit kan..

Cik Kamoo said...

Alhamdulillah rezeki

miss nina said...

alhamdulillah
ada juga rezeki sebanyak tu
~chayok2