Pages

Friday, October 7, 2011

Jom Makan Nasi Ayam Goreng Kampung @Velodrome Cheras Nik Mohd Zaki

Pernah tak makan nasi ngan ayam goreng kampung kat Velodrome Cheras? Tak sah kalau datang sini kena cari kedai Nik Mohd Zaki.

Ayamnya memang panas-panas. Kejap aja lepas dimasak, orang terus ambil, memang ramai yang makan kat sini. Memang special ayamnya.

Kena pula ngan kacang goreng memang tambah selera.

Tak lengkap tanpa timun ngan sambal belacan.

Bukan itu aja, kacang dan ikan bilis perlu dicuba. Actually banyak lagi lauk yang ada kat sini.

Kalau tak nak makan kat tepi kedai tu boleh makan bawah pokok kena pula ngan angin sepoi-sepo bahasa memang semakin sedap makan. Anyway makan hari tu lebih kurang RM18.00++, not bad harganya. Apa lagi kalau berada di kawasan ini yang berdekatan dengan HUKM bolehlah mencuba nasi dan ayam goreng kampung @ Nik Mohd Zaki, ianya dibuka setiap hari kecuali Jumaat.

9 comments:

Nazz@Purple said...

erm..best eh..

luahfikiran said...

SALAM,
DULU2 KERAP JUGA PERGI KAT SANA ! BEST ! SEKARANG NI ADA CAWANGAN DI SEKSYEN 7, BBBangi (RESTOREN)

hazman aka species1980 said...

Hurmm...ayam kampung nie bagus sebab takde lemak dan rendah kolestrol...makan bawah pokok memang best laaa

KiD said...

perdnah dengar kat situ, tapi tak sempat lagi singgah.. :)

SURIA AMANDA said...

aisey...terus craving ayam kg....nakkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

lama x pekena ayam goreng kampung panas2...terliur plak..

mamaNoriz said...

ya allah,
kecur tengok!

kena byr Nik ni sbb bagi promo kat blog...hehe

Nava Krishnan said...

Looks tasty, esp the kacang and ikan bilis.

Anonymous said...

cmne nak pegi sini