Pages

Tuesday, October 4, 2011

Ramai Betul Ambil Jubah Untuk Konvo

Hari minggu lepas pi le ambil robe untuk convocation yang akan diadakan minggu ini. Memang ramai betul yang beratur. By the way, gambar ini bagi mereka yang ingin membeli frame untuk letak gambar konvo nanti.

Memang seronok betul mereka yang bakal menerima skrol tak kira le undergrad or postgrad. I am sure semua tak sabar untuk meraikan saat-saat gembira ini bersama-sama dengan orang yang tersayang.

Nanti saya akan update bila sampai masanya suasana konvo dan of course jubah yang akan dipakai pada hari yang bersejarah nanti.

11 comments:

♛ Dea ♛ said...

lama lagi nk konvo..:P

lagenda said...

tak sabar nk tgk Nik berjubah konvo..tahniah nik


P/s: Dgn melihat org lain berjubah konvo,makin berkobar rasa nak abiskan study nih!

amirah said...

macam kat uia je..betul ke bro nik?

Zura said...

teringat zaman konvo dulu...sweetnye...

hazman aka species1980 said...

Time konvo nie ramai geng photog nak cari job amik gambar...

eelobor said...

dah musim dia sekarang....

mamaNoriz said...

mesti macho Nik nanti kan ;)

Sharinginfoz said...

lagenda: time belajar memang seronok

amirah: betul le tu

mamanoriz: macho? he he he

Cik Sara said...

tahniah dah nak konvo...

teringat moments masa g amik jubah dulu.. Beratur dari 7 pagi smpai 11.30 baru dapat..hahaha...Tapi sonok..

Nazz@Purple said...

tak sabar nazz nak rase konvo lagi sekali..

anisalya said...

bila tengok pic orang nak berkonvo teringat pulak zaman diri sndri nak berkonvo. huhuhu... buat mood nak sambung belajar tu naik je.