Pages

Monday, October 17, 2011

Tak Ada Baskin Robbins, Secret Recipe Pun OK Juga

Frust betul dengan Baskin Robbins, plan nak cari kek aiskrim untuk birthday anak saudara tetapi sampai kat Jusco AU2, diaorang cakap kek ada tetapi dry ice dah habis. Masa call sebelum tu tak ada le cakap yang benda alah ice tu tak ada. Lagipun, tanpa ais, kek tu hanya boleh tahan sehingga 5 minit aja.

So pi le Wangsa Walk tangkap le Cheeze Choc kat Secret Recipe. Not bad juga rasanya kek ni. Makan ramai-ramai memang seronok. Kalau kitaorang berempat memang tak habis le. Apa-apa pun, selamat menyambut ulangtahun ke-10 untuk anak saudara, Erini.

15 comments:

faiz said...

tgk pun dah sedap bro..

Zura said...

SR pun sedap je...nak2 kalau banana cake...

icee-yah said...

hari tu try cheese choc berries pun sedap:)

Awan Fantasia said...

kek dorang gila mahal..bukak kedai kek online kenakan cas banyak tue,boleh kayo den..

[Klik Sini] KITA SEDANG DIBUNUH !!

cikgu isza said...

tak pernah rasa kek baskin robbins..
sr mmg daj confirm sedap..

KiD said...

happt belated besday yea... tapi kat kajang dgn putrajaya.. baru2 ni kid tanya ada kek aiskrim.. :)

Myvitrd said...

heppy brtdy ye... jangan lupa sepotong pos dekat aku ye.. :-)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

belum makan lagi kek kat baskin robbins tu, lebih suka kings dari secret tu kot sebab hrga lagi murah dan sedap :)

Farid Adam said...

mana2 pun sedap, asalkan free...

Ardini Humaira said...

terliur.. nyum :D

hazman aka species1980 said...

sekarang nie kalau bezday cake ramai yang suka kek aiskerim.....lagi best

mamaNoriz said...

Nik sponsor kek ke?

baik nyeee ;)

JMR said...

peberet ni kek eskem..meleleh ni bro..

zati embong said...

comelnya kek!belum rasa lg ni.hihi

rasp said...

bukan rezki uols kat baskin robbins tu...
tapi kek SR pun sodapppppp :)