Pages

Tuesday, October 18, 2011

Danish Dapat Bekas Air @Simpulan Bahasa

Hari tu masa dalam perhimpunan ada le cikgu tanya soalan, siapa tahu boleh datang ke depan dan jawab soalan. Masa tu soalannya ialah apa maksud "tangkai jering". Dengan confident Danish yang berada di darjah 3 pun jawab le kedekut, memang tepat sekali so dapatlah bekas air ini.

Pada hari sebelumnya Danish dah jawab soalan "berat seperti ....", apa lagi dijawabnya seperti KERETA. Memang salah ianya sepatutnya batu. Rasanya kereta lagi berat. He he he.

Apa yang penting bagi saya, ifat nak mencuba dan keberanian Danish. By the way, bekas air ni masih disimpan oleh Danish. Sayang le kot ngan benda alah ni.

9 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

bagus....berani ke depan :)

sisdee said...

tul le kan...mmg berat kereta pun kan hahahahha..

biarkan budak tu bckp n berpikir sbb minda dorang akan terbuka :)

mamaNoriz said...

wow....

well done danish!

ingat sennag ke budak drjah 3 leh simply yakin ke depan dan jawab?

untung Nik dpt anak bijak & berani :)

rasp said...

bagus lah danish nie...konfiden!

hazman aka species1980 said...

bagus la anak bro... berani nak cuba dan tampil ke hadapan...

Ardini Humaira said...

a ah btoi juga tu berat macam kereta haha

sahromnasrudin said...

bagusnya cikgu danish huhuhhhh

KiD said...

bagus... dia bernai mencuba! berat.. seperti batu dalam kereta! heheehe

JMR said...

ada bakat jadi leader si danish nih..

*setuju ngn dnish, berat seperti kereta la cikgu..hahahha