Pages

Thursday, October 13, 2011

Kejap Aja Exam Akhir Tahun

Kejap aja masa berlalu, bermula Jumaat nanti anak-anak saya darjah 1 dan 3 akan menduduki peperiksaan akhir tahun. Semoga Afiqah dan Danish dapat melakukan yang terbaik. Tak lupa untuk mereka yang akan menduduki peperiksaan akhir tahun. All the best semua.

Risau juga terutamanya dengan mata pelajaran Bahasa Melayu. Kena banyak buat latihan. Peperiksaan kali ini sangat penting kerana ianya akan menentukan kelas mana yang bakal mereka duduki tahun depan.

So bagi mak-mak, ayah-ayah dan juga kakak-kakak, jom share tips untuk exam.

9 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

good luck utk anak-anak. kita sebagai ibubapa ni yang terlebih risau selalunya kalo anak nak periksa kan, macam mak ayah kita dulu :)

rasp said...

gud luck to your kids...
latihan mmg kena slalu buat bila dekat2 nak exam nie kan...

amirah said...

kita sama2 ukangkaji..ulangkaji masa2 kecederaan ni selalunya membantu..lepas tu kita sebagai mak ayah tawakal dan berdoala..insyaAllah..

sahromnasrudin said...

kami doakan agar mereka mendapat kejayaan yg sgt cemerlang ya, abg nik

hazman aka species1980 said...

good luck to anak-anak bro untuk exam nanti...

eelobor said...

pejam celik pejam celik, sekejap jer masa berlalu dengan pantas. inilah salah satu tanda nak kiamat kerana kita tidak terasa masa yang berlalu kerana terlalu sibuk dengan urusan duniawi

mamaNoriz said...

debaran mak bapak lagi kuat dr anak yg nak exam tu kan...

all d best utk hero heroin Nik tu ;)

Zik said...

semoga berjaya buat anak2 bro tuh...

KiD said...

tu laaa kan.. pastu dah cuti sekolah.. hehehee