Pages

Tuesday, November 1, 2011

JomTengok Master Chef Malaysia @Astro Ria

Pernah tengok tak Master Chef Malaysia? Master Chef Malaysia ke udara setiap hari from Sabtu to Rabu pada pukul 9.00 malam di Astro Ria. For me boleh tahan gak rancangan ini. Ianya berbeza jika dibandingkan dengan rancangan-rancangan berbahasa Melayu yang lain.

Seramai 24 orang dipilih bagi mencari siapakah Master Chef Malaysia. Mereka terdiri daripada pelbagai lapisan masyarakat, suri rumah, pelajar, penoreh getah, pengurus, pelakon, juruaudit, doktor gigi, pereka produk dan macam-macam lagi.

Mereka akan mempamerkan kemahiran memasak bagi memenangi hati juri yang terdiri daripada chef Johari, chef Riz (anak chef Wan) dan chef Zubir.

So apa lagi saksikan Master Chef Malaysia.

6 comments:

velasrizal said...

tak sempat lagi tgk pgrm ni

hazman aka species1980 said...

Rancangan nie memang best....tapi chef yang jadi pengacara tue cakap terlalu ikut skrip gayanya...

Myvitrd said...

Nak katakan tiap2 malam aku layan MasterChef ni bro.. kecuali malam ni.. sebab ada Cinta Elysa.. hehehe

amirah said...

saya pun tk sempat nak nengok...blik rumah je dah abis

e.l.i.s.s.m.i.e said...

me jarang2 dpt tengok. brebut remote dengan hubby. keh keh keh. tapi ank me yang 3 tahun tu pun suka tengok ;0

Imran@Copenhagen said...

Tengok kat Youtube je. Tak de Astro kat sini