Pages

Saturday, November 5, 2011

PC Expo di Midvalley @4 to 6 November 2011

Pagi tadi pi Midvalley, ada kerja sikit kat sana so secara kebetulan from 4-6 November 2011 ada PC fair kat MVEC so terjah le kat sana. Memang ramai gak, maklumlah weekend.

Macam-macam peralatan berkaitan dengan komputer ada.

Bagi yang nak laptop, memang pelbagai jenis ada, pasal harga entahlah. Mungkin ada yang lebih prefer beli kat plaza lawyatt. Sebab check anti-virus kat situ harganya lebih mahal saya rasa.

Tablet pun ada juga semurah RM500 pun ada tapi buatan Taiwan, tak ingat model apa. Yang ni pula ialah IdeaPad from Lenovo, ada diskaun RM200 so harganya adalah RM1,299. Danish apa lagi cubalah main angry bird.

Kamera pun ada jual. So kepada yang minat ngan benda alah berkaitan dengan komputer apa lagi ianya dibuka bermula kul 11.00 pagi hingga 9 malam. Ingat esok last day ya.

4 comments:

Myvitrd said...

best ni.. tapi kalau g pon tak tahu nak beli apa bro.. sebab duit takda burget nak beli gadget2 tu

Zura said...

cuci mata jelah..

hazman aka species1980 said...

hurmmm... kalau tak mid valley nie kecik skit dia punya tempatnya... amoi model pun kurang...

afiqazizan said...

Baru tahu pasal pc expo ni hari ni..aduh..terlepas peluang nak pergi kat sana..:)