Pages

Wednesday, November 9, 2011

Tablet PC Apa Yang Bagus?

Sekarang ni banyak betul tablet PC kat pasaran. Memang susah gak nak pilih yang mana satu. Cari punya cari terjumpa le kat pcworld. Mengikut website ini, pemenangnya adalah:
  1. Apple ipad 2

  2. Samsung Galaxy Tab 10.1

  3. Toshiba Thrive

  4. Lenovo IdeaPad

  5. Asus Eee Pad
Maybe kepada yang biasa guna tablet, boleh share kat sini tablet apa yang bagus dari apa-apa segi. Manalah tahu kot-kot suatu hari nanti nak angkut satu, boleh dijadikan panduan. Thanks.

7 comments:

rasp said...

takat tablet 'panadol' ada lah hehehehe....

e.l.i.s.s.m.i.e said...

teringin jugak nak ada satu tablet :) me tak pernah ada , tak boleh laa share pengalaman :)

hazman aka species1980 said...

rasanya galaxy tab okey lagi la bro.... tak pun skang layan SAMSUNG GALAXY NOTE....smartphone tablet

lagenda said...

dlm bnyk2 dlm senarai tu, Tab sambung je mak ada..tp bukan 10.1 ler.

Just 1st keluaran galaxy tab je

Hihihi

yangbaik said...

sedang mencari 1 juga...

eelobor said...

semua di atas, kawan tak guna... tak leh bagi komen lebih2

faiz said...

kalo android rasenye galaxy tab 10.1 tu dah ok...asus eepad tu bgus gak cuma takde 3g...kalo nak murah amik china brand yg guna chipset yg bgus mcm sansung chipset..bergantung pada penggunaan dan bajet...