Pages

Friday, November 25, 2011

Jom Kita Duduk dan Simpan

Jom kita teruskan lagi dengan kisah menghias bilik Danish seterusnya. Sebelum ini dalam bilik Danish ada bintang biru dan juga rak melekat. Kali ini ada dua benda lagi. Gues what?

Ini adalah kerusi sempoi untuk duduk. Entahlah lupa pula nama benda alah ini. Hantam ajalah. Danish memang cukup suka dengan benda ini. Kalau bosan-bosan bolehlah rehat kan. By the way benda alah ini dibeli kat Jusco @RM15.

Yang ini pula ialah bakul untuk letak pakaian yang telah digunakan. Ianya dibeli kat IKEA @RM16. Kalau nak simpan mainan pun boleh juga dalam bakul ini. OKlah short update untuk kali ini. Selamat berhari minggu dan nantikan entri seterusnya.

4 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

semua tema biru yer bilik danish :)

Myvitrd said...

wah bertema biru laut..sejuk mata memandang ni bro.. samalah pulak dengan warna bilik tidur aku.. hehhe

JR said...

Comel2 semuanya...

Entry terbaru di blog JR:

"Bolasepak: Ong Kim Swee Marah Jadi Arnold Schwarzenegger"

amirah said...

tak sabr nak tengok bilik danish yg dah siap