Pages

Saturday, November 12, 2011

Samsung Galaxy Note Menjelma di Malaysia @11.11.11

Pada masa ini banyak perkara dapat dilakukan dengan mudah. Thanks to smartphone. Sebagai contoh, boleh surf internet, check e-mail, bermain dengan permainan video kegemaran, melihat gambar dan juga menonton video.

Kini semuanya boleh dilakukan dengan menggunakan satu gadget iaitu Samsung Galaxy Note @RM2,299. Memang sungguh teruja melihat Galaxy Note, teringin nak dapatkan satu. Memang tidak dinafikan sesiapa yang melihat pasti jatuh cinta. Just imagine antara ciri-ciri menarik:
  • 1.4GHz Dual Core Processor
  • Android™ 2.3(Gingerbread)
  • Kamera 8MP (belakang) dan 2MP (depan)
  • Connectivity: Bluetooth, USB dan Wifi
  • Saiz: 146.85 x 82.95 x 9.65 mm, 178g
  • Video: 1080p Full HD video recording & playback dan banyak lagi
Jangan risau, bagi peminat-peminat setia gadget terkini, Samsung Galaxy Note boleh didapati di Malaysia, ya betul di Malaysia pada 11 November 2011 @11.11.11. Bagi pelanggan bertuah, anda boleh mendapat hadiah istimewa:
  • 100 pelanggan pertama bakal membawa bersama Galaxy Note cover dengan Swarovski crystals @Pavillion (berdekatan Esprit), Kuala Lumpur
  • 50 pelanggan pertama bakal membawa bersama Galaxy Note cover dengan Swarovski crystals @AEON Tebrau (bersebelahan Harris Bookstore), Johor Bahru dan @Queensbay Mall (South side), Pualau Pinang
  • 9,999 pelanggan pertama (sehingga stok masih ada), Galaxy Note Leather Flip cover @Samsung Elite Partner Stores dan kedai-kedai Celcom (boleh tengok untuk senarai pakej) & Digi (semaa entri ini ditulis Digi belum mengeluarkan senarai pakej yang ditawarkan.
Ingin mengetahui ciri-ciri menarik Samsung Galaxy Note jom kita layan youtube.
  1. Samsung Galaxy Note (unboxing) by Amanz


  2. Samsung Galaxy Note (unboxing) BM version by Sham


  3. Samsung Galaxy Note (unboxing) by Randy Khoo

So tak puas jom kita tengok lagi by Donovan, fits our pocket dan by Winnie. So apa lagi semua, jom nantikan kemunculan Samsung Galaxy Note di Malaysia pada 11 November 2011 @11.11.11.

Entri yang ditaja bagi tempoh 48 jam. Untuk entri terkini, sila lihat di bawah.

7 comments:

pro said...

wei aku nak satu benda alah ni.. ada order tak?

My recent post

[OMG] Awek ni terkencing semasa nak bunuh diri!

hazman aka species1980 said...

bro... kalau dapat review galaxy note nie pun dah besh kan....

BeaN MorENo said...

hm...ari ni kat low yatt lauching

mamaNoriz said...

best tapi mahal lorrrr....

mmg betul2 smart fon ni ek...

faiz said...

mmg best galaxy note..tapi mcm terlalu besar plak..

ainasuhana said...

aku hp pun biase je..

KiD said...

wow..!! celcom dah ambik samsung not nih.. :)