Pages

Tuesday, November 8, 2011

Apa Komen Mengenai MasterChef Malaysia @8 November 2011


Jom kita tengok apa kata penonton rancangan MasterChef Malaysia hari ini, 8 November 2011 melalui twitter:
  • family aku tengok masterchef malaysia ! kan best kalau dorang praktikkan dirumah.... jangan sekadar tengok je
  • Lapar tgk makanan dlm masterchef malaysia ni
  • masterchef malaysia best siott
  • Mama wants to watch Korean Drama and i want to watch Masterchef Malaysia. How lehhhhhhhhhh?
  • Anak chef wan ini sudah taff ya sekarang. Masterchef malaysia mcm cerita pendekar.
  • Masterchef malaysia semakin mentarik gitu..
  • Masterchef Malaysia yang penuh dengan drama air mata. huhuhu
  • I can see Masterchef Malaysia is improving in terms of video editing/capturing. But still, video quality macam video org zaman dolok2
  • Everybody being so emotional now when watching masterchef malaysia . LOL . Chillex ah ebelibadi ;p

4 comments:

velasrizal said...

kecur air liur tgk makanan sedap dlm pgrm ni

Myvitrd said...

Aku suka tengok.. sebab bagi semangat untuk aku belajar masak lepas ni

KiD said...

kid tak sempat lagi tengok masterchef nih.. huhuhu

Zik said...

aku tengok jugak... tapi macam poyo jer ada gak juri2 tuh.. tapi itu hak dia lah... diaorang banyak pengalaman... tapi kalau nak dibandingkan mastercheff luar negara, australia, US ker, hui.. kita masih jauh lagi.. apepun boleh lagi diimprove...