Pages

Friday, January 13, 2012

Memang Sedap Tart Buah-Buahan Campuran @Delifrance

Memang Afiqah salah seorang penggemar tart. Kalau kitaorang melalui Delifrance, suruh aja singgah. Salah satu makanan kegemaran kat sini ialah mix fruit tart (tart campuran buah-buahan) @RM3.90 setiap satu. Memang besar gak tart ini.

Dengan warna yang menarik, ianya menjadi daya tarikan apabila tengok benda alah ini. Buah-buahan yang diletakkan adalah mangga, strawberi dan kiwi.

Tengoklah memang suka sangat makan benda alah ini. Bagi saya yang tak berapa suka sangat ngan tart pun, memang menyukai tart ini terutamanya dengan buah-buahan dan juga tart yang terasa lemak @maybe guna telur kot. Tapi base dia sedikit keras. Or benda alah tu memang keras? Apa-apa pun, untuk tart campuran buah-buahan, ratingnya saya bagi 8.2 out of 10. Maybe next time bila lalu Delifrance, boleh singgah lagi beli tart ni.

7 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

saya suka portugese egg tart @king confectionary. makan sekali nak berkali2 :p

amirah said...

nampak pun dah sedap kan..

rasp said...

mmg suka tartlets nie...
makan satu cam nak lagi dan lagi dan lagi....

hazman aka species1980 said...

warna memang colorful laaa...manis buat nie bagus untuk kesihatan ...

Mak Lagenda said...

Mak suka egg tart or blueberry tart. Tart buah ni x pernah lg rasa..nnt nak cuba belilah!

Bo the Nerd said...

Selalu beli croissant aje, bolehlah try fruit tart ni. Best pulak bila tgk Afiqah makan.

sarah mohamad said...

Wahhh sedappnyaaaaa