Pages

Friday, January 6, 2012

Nak Wang Kertas Baharu Tak?

Dah tengok ke wang kertas baharu yang akan menemui kita semua pada pertengahan tahun 2012. By the way, so far saya hanya dapat satu set wang kertas baharu, RM1 dan RM5.

Kedua-dua wang kertas baharu ini diperbuat daripada polimer. Memang cantik gak design.

Saya bercadang untuk buat giveaway tapi tunggu ya saya akan umumkan pada masa yang terdekat setelah mendapat set-set yang lain. Anyway berapa banyak set yang akan diberi akan diketahui sedikit masa lagi. Jangan lupa datang ke blog ini ya.

13 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah..tak sabar pulak nak dpt wang kertas baru ni.

eelobor said...

hehehe.... nsk rebut gak peluang terhidang

Kancilbiru said...

eh nak nak...hehe

Muaz Faris said...

camne leh dapat plak ni.. aduiihhhh

RoslanPutra said...

nak jugak.... mana nak beli ni.. dah lama termimpi mimpi...

daydeck86 said...

nak gak.... ahhahaa

amirah said...

camne nk rebut ni..huhu

rasp said...

lum tengok lagi secara live...
takat tengok dlm pics aje...

hazman aka species1980 said...

idea yang bagus bro....sure ramai yang akan join sebab nak dapat set duit baru nie

sahromnasrudin said...

insyaAllah...bukan senang nk dpt tue kans...

SyUhAdA said...

cntiknye...

zati embong said...

cantik!hihi

JR said...

Semua org suka yg baharu..bila dah lama jadi biasa pulak..

Tajuk entri terbaru di blog JR: "Shahz Jaszle: Dah Tua-Tua Baru Nak Tukar Nama??"