Pages

Monday, January 23, 2012

Ketua Saintis Dunia Berada di Sogo

Sebelum ini saya pernah berjumpa dengan "Ketua Saintis Dunia" di area Masjid India. Anyway, beberapa hari yang lepas semasa pi Sogo terserempat pula dengan beliau. Memang respect le, memberi penerangan mengenai cara mudah belajar Matematik. Memang ramai juga yang asyik mendengar dan melihat telatah beliau.

Di samping itu, ada material yang dijual, tak sure berapa harganya maybe di antara RM5 dan RM10. Nampak gak beberapa orang yang beli.

12 comments:

eelobor said...

pernah juga dengar penerangan Ketua Saintis nie kat masjid india & memang sangat2 tertarik dengan cara penyampaian & konsep yang di gunakan. penggunaan otak kiri & kanan....

casablander said...

erm. gaya macam orang tak betul je...huhu

hazman aka species1980 said...

nampaknya SAINTIS nie memang tak pernah jemu kongsi ilmunya nie...bagi saya dia memang istimewa....

nur_za said...

eh..betul ke ketua saintis tu..musykir juga

vidalsisah said...

Wawww, betol ke ni!

MiSs LaDyBiRd ^o^' said...

dulu dia selalu dekat area taman jati di ipoh...dah lama dah...sekarang dah sampai kl peginya...

ejaMaria said...

ada yg kata dia kurang waras... tapi tak tau la... pernah gak dengar ceramah dia... beli nota dia... ok juga... cuma tak rajin nak praktikkan... dia pernah keluar majalah mastika tp tak ingat keluaran bila... dasat gak tu...

ohcikgu said...

hoho..hebat. hebat..malaysia lagi tu..

azzey said...

x pnh tejumpa lg nih..unik2...:)

Cho Zila said...

tak pernah terjumpa lagi... orang macam ni memang bijak kot...

nurfauzi said...

Memang istimewa karekter dia ni. Pernah jugak jumpa banyak kali kat KL. Masa konvokesyen UM pun dia ada masuk jugak.

Anonymous said...

kemungkinan dia ni bukan tak betul cuma ingin kongsikan ilmu yang dia ada dengan semua orang. dia ni jenis yang suka berfikir.