Pages

Wednesday, January 25, 2012

Ada Facebook dan Mempunyai Ramai Kawan? Jom Kita AM Loves Blogs

Berita baik bagi mereka yang mempunyai facebook dan juga mempunyai ramai kawan facebook. Dengan menyertai peraduan AM Loves Blogs Competition, anda bakal memenangi hadiah yang ditawarkan.
Kemenangan adalah berdasarkan jumlah likes entry yang ditulis sama ada dalam blog ataupun dalam facebook. Nak tahu lebih lanjut, boleh check di Adorable Muslimah @facebook.

2 comments:

✿ Ishaz Zafsh ✿ said...

cm best jer contest nie..ala,tapi takot xmenang laa..hurm :(

nur_za said...

sush la nk menang mcm tu..yela..sape rajin nak like kan pun