Pages

Wednesday, February 1, 2012

Jom Aiskrim Baskin Robbins @AEON AU2 Setiawangsa 31 Januari 2012

Guess what setiap 31 haribulan, ada diskaun 31% di Baskin Robbins. Kali ini kitaorang terjah di AEON AU2 Setiawangsa.

Memang pelbagai perasa ada.


Yang manis, masam dan juga pelbagai warna.

So belilah 2 pint. Pilih 4 perasa. Yang sedap ialah chocolate mousse royale @ di dalamnya ada serpihan coklat dan juga yang satu perasa lagi yang mango memang sedap.

Campur semua makan memang lagi sedap aiskrim Baskin Robbins ni. So nak murah kena tunggu 31 March le pula, sementara tu kalau nak makan beli le yang cone ke bulan Februari ni.

11 comments:

Mooniqueen said...

Wahhh same lah dgn saya.. Baru beli tadi gi gak.. Tapi beli half gallon satu je,. Dapatlah rasa 3 flavor,.mango sedap ae? Boleh try nanti..hehehe..

Farid Adam said...

pernah makan sekali...harga dia boleh tahan jugak mahalnye ye..

- www.faridadam.com -

eelobor said...

yup....aku setuju bro. Dalam banyak2 aiskrim, rasanya Baskin Robbins memang antara yang sedap

titan said...

wahh..mesti sedap ni. aku suka makan campur-campur.

amirah said...

lupala semalam...huhu..terlepas jamoca almond.

Zura said...

sedap sgt ke..xpnah cube...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kesiannya diri ini belum prnah makan eskrim baskin robbins :p

KiD said...

bulan dua ni ada 29hari.. leh dapat 29% ker? hehehee

Ridzwan Mohamed said...

waaa sodapnye!

Bo the Nerd said...

Alamak terlepas...kena tunggu bulan Mac lah nampaknya :)

dinsblog said...

memang selalu beli kat sini...tapi anak2 jer la yg sukanya..bapaknya tengok2 jer lah.