Pages

Wednesday, February 22, 2012

Beli Kit Kat Dapat Cawan

Tiga tahun lepas, bila beli Kit Kat dapat payung. Sekarang ni diaorang buat promosi, bila beli Kit Kat saiz yang 12 pack dapat mug. Ada 4 pilihan mug, so kumpulkan semua. Masa beli kat Jusco, harganya RM9.90. Kalau tak silap kat hypermarket lain, i.e. Tesco sedikit murah kot lebih kurang RM9.00.

Bagus betul promosi diaorang ni, beli coklat dapat something. Boleh bawa ke pejabat mug ni, lagipun yang sebelum ini dah sumbing (opppsss bukan sumbing tapi retak sikit), he he he.

11 comments:

amirah said...

cantik la mug tu..rasa mcm nak beli gak..huhu..sumbing? bahaya tu..

lydzar said...

aritu beli dapat frame M.Nasir. Nanti boleh la beli. Bila ada free gift ni baru la rasa best nk beli kan ihihii

hazman aka species1980 said...

kalau ade budget...nak je banyak buat stok untuk collectible item...

CikLilyPutih said...

alamak aku baru je abis shopping kat tesco, tak perasan plak ada free gift. ishkk rugi betullah

KiD said...

waaahhh.. terbaik lah.. macam nak beli je pasnih

Mak Lagenda said...

Klu dah sumbing, buang je hukumnya tu nik. Kang, sumbing plak mulut si tuan yg guna tuh!

SyUhAdA said...

bes nie.nnti nak kena gi beli..

SURIA AMANDA said...

cantik la mug tuh..agak2 ada lagi tak?

Iza Teratak Usang said...

Assalam..
Sedapnya kit kat..

vidalsisah said...

bunyinye menarik rupe pon cantik, nampak gaye kena gi the store gak neh!

Ardini Humaira said...

best3! dni lak nak beli coklat tak dapat dah skang walaupun terliur. kena kurangkan pengambilan coklat sebab preggy.. hehe