Pages

Monday, February 27, 2012

Ekspo Buku Islam @Putrajaya

Sekarang ini bermula 24 Februari hingga 4 Mac 2012 ada Ekspo Buku Islam bertempat di Dewan Cempaka Sari, Precint 3, Putrajaya.

Bila sampai di Precint 3, follow aja signage dan disediakan tempat untuk parking. Memang luas.

Danish dan Afiqah suka betul mengunjungi pesta buku. Anyway kat ekspo di buku ditawar dengan sedikit diskaun. Kalau yang mengharapkan diskaun sampai 30% or 50% tak ada le ya. Maybe dalam 10%-20% kebanyakannya.

Ramai juga orang datang di ekspo buku kali ini.

Actually banyak pengedar @penerbit buku seperti Telaga Biru, PTS, Jasmeen dan macam-macam lagi. Of course Upin & Ipin pun ada, menjadi tarikan kanak-kanak dengan majalah keluaran mereka.

Tempat pameran buku dan majalah diadakan di dalam dewan. Kalau nak dengar ceramah atau melihat or participate dalam aktiviti boleh pi kat bawah beberapa khemah yang disediakan.

Sorry le dalam entri ni tak tunjuk buku-buku sebab dah biasa kan melihat buku di pameran buku. So nak selitkan bangunan yang cantik yang terdapat di Putrajaya.

Yang ni pula Istana Kehakiman. Memang unik kan. So bagi yang belum pergi lagi ke ekspo buku jangan lupa ianya sehingga 4 Mac 2012 di Putrajaya.

Anyway bagi yang nak menceburi diri dalam bidang hartaanah, apa kata dapatkan ebook ni.

4 comments:

rasp said...

sempat lagi nie nak terjah weekend nie...
i suka kalo ke putrajaya...
rasa cam amannnn jer kat sana...

KiD said...

sampai 4 mac.. lama gak yea.. nak gi lah nanti

Ardini Humaira said...

dah lama dni tak ke pesta buku.. kat miri ni tatau ado ke tidak huhu

amirah said...

menarik ni...pastu dpt jenjalan kat putrajaya sekali