Pages

Sunday, February 12, 2012

Siapa Tak Nak Voucher Free Kan?

Semalam pi Tesco Ampang then lepas bayar, then cashier cakap boleh redeem voucher memandangkan jumlah pembelian melebihi RM100. Baru tahu yang benda alah ni akan kita dapat jika spend lebih RM100 semalam or hari ini.

Benda free siapa tak suka kan? Free ke or ianya cara untuk mendorong pelanggan berbelanja. Tak kisahlah lagipun benda yang kita beli itu memang diperlukan dan saya beli pun bukan kerana voucher lagipun bukan tahu ada promosi macam ini kan?

7 comments:

SyUhAdA said...

msti sume org suka..bru tau jgk kat tesco ada wat camtu..

azelyusoff said...

tesco memang selalu ada bagi free voucher. a good place to shop.
tapi sometimes kena aware sikit sebab selalu ada perbezaan harga display dgn harga betul.

Bella Enveeus said...

Selalu bershopping di Giant so tak tahu pulak Tesco ada macam ni.. Tapi ini lah satu cara yang bijak untuk tarik pelanggan kan..

HeNRieTTa JoSe said...

Dh lamer x g tesco...huhuhu....

Hairil Rizal said...

Benda mcm ni adalah 'bonus' yg dpt ringankan sikit perbelanjaan kita. Tak sepatutnya kita berbelanja semata mata nak dapatkan benda tu. Eh, ada org buat mcm tu kan?

nurfauzi said...

voucher itu pun salah satu cara untung tesco dapat return customer. memang bagus kalau pasaraya besar keluarkan voucher macam tu. sebab kebanyakan pelanggan akan datang balik untuk guna voucher tu.

amirah said...

guna voucher bleh jimat sket