Pages

Sunday, February 19, 2012

Tutti Frutti Lagi

Entahlah setelah pi makan froyo Tutti Frutti, anak-anak suka betul, nak pi lagi. So belilah satu cup seorang. Yang ni Danish punya @RM13.50. Kalau tak silap ambil 3 perasa dan tak banyak topping hanya 2 aja, chocolate chips ngan cereal.

Ni sharinginfoz punya @RM12.20. Ambil beberapa perasa, memang suka yang original, kiwi dan vanilla, yang coklat punya tak berapa sebab ianya manis. Yang putih sedap sebab ianya masam, baru pure yogurt kan? Topping tak perlu le ambil buah-buahan, suka yang hazelnut dan chocolate chips.

Yang ni wifey punya @RM11.95, memang suka letak buah-buahan i.e. strawberi dan peach. Ianya fresh.

Afiqah punya sama harga ngan sharinginfoz @RM12.20. Ada pula coklat M&M.

Setelah letih berlatih Taekwondo, makan Tutti Frutti ok juga. Afiqah suka makan benda alah ni.

Danish pun sama gak. Tapi tak boleh makan selalu OK. Lain kali kita makan pula ya.

Harga semua lebih kurang RM50. Kalau tiap-tiap minggu makan benda alah ni, memang teruk juga kan. Hmmmm, maybe bukan masa terdekat ya, makan lagi froyo ni.

8 comments:

sisdee said...

fav my kids n ibu dia gak heheehehe tapi mmg le tak boleh kerap ke situ kopak duit hahahaha

zati embong said...

time rehat hari jumaat kat ofis,bl semua org xde idea nk g mana,g makan eskrem kat sinilah.

amal said...

tak penah try lagi tutti fruti nih sebab rasa macam mahal sangat ehehe...

siti murni said...

samalah kita..sekarang makin suka dengan TF..tapi kalau pegi lebih suka topping buah2an...segar buah dia..esp strawberry.

Smiley said...

tak penah try...nampakk sedapp!

Mak Lagenda said...

Mak pernah makan sekali aje TF nih..pastu rasa mahal gila. Terus rasa tercungap2 nak telan eskem tuh.

Mujur jugak anak2 mak pun tak pandai nak mintak makan TF nih! Hahaha..

hazman aka species1980 said...

bro kena mintak diskaun geng tutti fruiti nie...dah banyak kali buat promosi nie

Ckin Kembaq said...

mcm best.. ^_^ lama tak singgah sini.. dah bertukar wajah sudah...