Pages

Saturday, February 4, 2012

Taman-Taman Awam di Kuala Lumpur

Tak tahu nak pergi mana di hujung minggu ataupun semasa cuti? Apa kata, bagi penghuni Kuala Lumpur, boleh berjalan-jalan di taman awam sekitar Kuala Lumpur. Boleh check senarai taman yang ada dalam website DBKL.

Antara taman-taman yang ada di Kuala Lumpur adalah:
  • Taman Tasik Perdana
  • Taman Tasik Titiwangsa
  • Taman Metropolitan Kepong
Apa lagi penuhi cuti bersama keluarga dengan aktiviti yang dapat mengeratkan hubungan.

3 comments:

azzey said...

Taman metropolitan kepong tu yg x pg lg. tq bg info. at least sy dh ada idea nak jln2 ke situ plak..:)

nurfauzi said...

kalau sesekali pergi ke zoo negara pun seronok juga. letih kalau jalan kak keliling zoo. cume tiket masuk le yg mahalnyeee....

eelobor said...

lorrr....banyak gak taman2 awam kat KL nie.... tapi yang femes & seronok cuma beberapa taman jer. yang lain cam bese2 jer