Pages

Sunday, February 26, 2012

Blogger Pilihan: Brader Joe


Guess what bermula minggu ini segmen blogger pilihan akan disiarkan setiap hari Ahad pada pukul 11.59 am. Untuk mengetahui lebih lanjut boleh baca di "Carian Blogger Pilihan". Blogger pertama adalah Brader Joe. Jom kita terjah:

Nama:
Brader Joe

URL:
http://pezolstylez.blogspot.com/

Kategori:
peribadi, pelancongan, maklumat semasa, sukan, dan info2

Berapa lama berblogging:
1 Tahun 3 Bulan

Kisah menarik berblogging:
Menang contest Eyriqazz dua kali...syok giler

Kisah sedih berblogging:
Wat contest tp yg join 3 org je..sedih sgt2..huhu..lps tu xmo dh wat contest

Mengapa jadi blogger:
Nak kongsi apa sahaja maklumat2 isu semasa, sukan, fesyen, dan menambahkan bilangan kawan

3 comments:

Nath said...

that is a very simple introduction XD

Lizz said...

mungkin boleh panjangkan sikit artikel untuk slot ini. buat dalam bentuk perenggan mungkin ;)

rasp said...

ala ciannya kat dia: 3 org jer yg join contest...jgn putus asa!