Pages

Tuesday, February 21, 2012

Suratkhabar New Straits Times Bercakap?

Untuk hari ini aja, suratkhabar New Straits Times edaran Lembah Klang mengeluarkan edisi suratkhabar bercakap. Memang pelik tapi betul, anyway ianya untuk iklan aja ya. Nak tengok jom kita terjah youtube "Suratkhabar NST Bercakap?".

Kalau yang ada smartphone boleh scan QR Code untuk direct ke site yang berupa audio.

3 comments:

KiD said...

makin canggih kan skrang.. nak test lah QR code

amirah said...

mcm2 benda canggih dah sekarang ni..

Ardini Humaira said...

ada tengok kat berita hari tu. menarik skang ni macam2 ada :)