Pages

Friday, February 24, 2012

Tiket Airasia Murah Tarikh Penerbangan 20 Mac to 12 Ogos 2012

LinkMemang betul sekarang ni bermula 23 to 26 Februari 2012 anda boleh book tiket flight Airasia untuk memperoleh tiket yang berharga murah iaitu serendah RM20.

Nak tahu macam mana nak book tiket Airasia boleh check di "macam mana nak beli tiket flight Airasia?".

Tapi ingat sebelum tu check kat Fleapy dulu yang dengan "check harga tiket flight murah dengan Fleapy".

So selamat book tiket flight murah Airasia ya. Ingat book sekarang untuk penerbangan 20 Mac sehingga 12 Ogos 2012. Sebanyak 400,000 tempat duduk untuk sale murah kali ini.

Tapi kalau yang banyak duit tapi tak nak melancong, apa kata baca mengenai tips hartanah yang boleh menambah lagi income.

6 comments:

kyuubi said...

alahai ingatkan ada flight untuk balik sabah

amirah said...

mesti susah nak book ni

HasrulHassan [HH] said...

huhuuhu... murah2 ... sapa mau beli .. sapa mau beli ... cuma jangan kena tipu lagi .. :P

Myvitrd said...

Rasanya macam nak gi langkawilah ada tak murah.. hehehe

KiD said...

waaaahhh.. promosi murah dah bermula

arekymz said...

macam best je.
tapi nak melancong ke mana?
hahaha