Pages

Tuesday, July 24, 2012

Jom Kongsi Pengalaman di Bazar Ramadhan 2012

Memang bulan Ramadhan, ramai betul yang nak tahu mengenai bazar Ramadhan. Maklumlah nak cari juadah berbuka. Anyway apa kata yang telah pi bazar Ramadhan tahun ni, 2012 dan tulis entry mengenai bazar, bolehlah tinggalkan permalink dan bazar mana yang telah diterjah kat ruangan komen. Ianya untuk Selangor dan Kuala Lumpur.

Nanti saya akan letak ur entry kat "Senarai Bazar Ramadhan 2012". By the way, untuk hari ni lebih kurang 2000 pageviews untuk entri ni. Jom share pengalaman berbazar Ramadhan.

11 comments:

phreak-id said...

Jom share, jom share.. share kat blog aku >[Projek Blogger] 29 Hari Jelajah Bazar Ramadhan Seluruh Malaysia< pun boleh.. hehehe


Terbaru >[Video] Majlis Perkahwinan Syafiq 16 tahun dan Yana 14 tahun >Salam Ramadhan, Berpuasalah Kerana..... >[Projek Blogger ] 29 Hari Jelajah Bazar Ramadhan Seluruh Malaysia

nurfauzi said...

alahai...awal-awal eden terkeluar dari senarai....

JMR said...

perghh..byk giler pgview..blum sempat btol2 terjah bazar rmdhan thun nih..

CikLily Putih said...

ala buffet ramadHan boleh join tak? pls pls pls

Myvitrd said...

insyaallah nanti aku share ye kalau gi bazar

KiD said...

huiyoooo... pegang keyword dah.. hehehee

hazman aka species1980 said...

Hurmmm.... bazar tak sempat lagi bro... baru je abis jemputan review bufet ramadan....

FARAH deeb said...

Saya slalu gi tempat yang sama jek kat Pasar Ramadhan Danau Kota. Tapi hari-hari lain menu boleh kew? Theee...
My latest Entry :)
JJCM: Day 2 Ramadhan 1433

Nadot said...

yg sy baru pegi pose kedua pasar ramadhan Bandar sri damansara..tak byk gmbr gerainye..gmbr makanan je sbb tgn x cukup pegang plastik byk utk amek gmbr..hohoho

http://nadot.my/2012/07/pasar-ramadhan-bandar-sri-damansara.html

Anonymous said...

Kt Bazar Desa Pandan ada gerai jual kek coklat kukus. Memang terliur tengok dia punya sos coklat. Harga pun murah. 1 slice baru rm 1.50. Tapi dari start pose hari tu baru sekali jer merasa.... Org ramai sangat yg beratur. Klu dtg dlm kul 6.30 tak merasa lah jawabnyer.....

Juadah said...

He.. sya ppun buat aktiviti ronda2 bazar ramadhan ni. memnag bulan ramadahan ni trafik ke blog lancar sikit.