Pages

Monday, July 9, 2012

Kek Red Velvet untuk Hari Jadi Afiqah

Masa hari jadi Afiqah baru-baru ini, anak pompuan ni nak kek red velvet. Memang kitaorang pun suka juga dengan kek ni. Beli sebiji yang kecil @RM45.
Beginilah rupanya kek red velvet setelah dipotong. Cheesenya memang sedap especially bila makan ngan kek ni.
Suka betul Afiqah bila dapat potong kek dan pakai topi zirafah. Just celebrate sikit-sikit aja, wife ajak adik ipar dan family dia. Kebetulan, adik ipar pun ada seorang anak pompuan so bolehlah kawan kan?
Anyway beli kek ngan AT Cupcakes di Wangsa Maju. Dengar khabar lepas raya nanti, AT Cupcakes akan buka cafe dalam AEON Wangsa Maju kat tingkat bawah. Sama-sama le kita tunggu ya, bolehlah makan kek sepotong dua dengan minuman kat sana nanti.
So far ada beberapa cawangan AT Cupcakes ni kat Rawang dan Klang. Yang kat AEON Wangsa Maju tu sekarang ni ada satu stall kat tingkat satu. Memang susah juga nak cari red velvet cake ni, nasib baik ada AT Cupcakes, yalah kekadang nak beli satu potong aja or satu cupcake aja.

8 comments:

Errah said...

uwaaaa...pagi2 tgok red velvet buat i xtentu arah...hehe..sdpnyer..nak skit afiqah

HeNRieTTa JoSe said...

looks yummy....blom pernah try lagik....nak kena carik jugak nie....

Faizal Pejay said...

sodapnya

fiza said...

Nak sikit ☺☺

amirah said...

ngancamnya kek afiqah..hepi besday afiqah...moga jadi anak yg solehah ye

icee-yah said...

Cantikla cake afiqah.selamat hri jadi afiqah:-)

ProfHariz said...

Sedapnya. Happy Birthday Afiqah :)

Ardini Humaira said...

waaa redvelvet! lama tak makan. teringinnn :