Pages

Thursday, July 12, 2012

Projek Untuk Blogger

Saya bercadang untuk buat satu projek untuk blogger tetapi saya perlukan 9 blogger, so termasuk saya semuanya 10 orang. Kalau berminat boleh e-mail pada saya niksuhaimi77@gmail.com dengan tajuk "Projek Untuk Blogger".

Syarat-syaratnya adalah:
  • Mempunyai unique visitors (UV) sekurang-kurangnya 1,000 sehari
  • E-mail maklumat mengenai jumlah UV sehari dan juga URL
Itu aja, nanti saya akan cerita lebih lanjut mengenai projek ini.

21 comments:

anyss said...

Assalamualaikum,
Minat gak...tapiUV blog seposen je pun ada ....cedih tau!

eelobor said...

huk aloh...syarat pertama pun kawan dah tak lepas nih. hihihihi

Fitrihadi said...

ini untuk projek apa bro???

Sharinginfoz said...

fitrihadi: saja nak buat surprise, kalau berminat boleh e-mail

Angah said...

oww syarat hat mula pon dah tk lepaih cemana..tkopa la tgk aja huhu

phreak-id said...

Projek untuk blogger-blogger hebat ni.. mmg tak lepas nak join la..


Terbaru >Awas! Speedtrap Cara Baru! >How To Get More Likes on Facebook by theoatmeal.com >Awek Tudung Lipat Gulung (Sepak Takraw)

Myvitrd said...

Insyallah boleh join bro.. email saya dah reply

Faizal Pejay said...

tak lepas UV loh

maszmadi said...

macam best jerk projek nieh, tapi syarat no 1 x lepas lah... hukhuk

Mak Lagenda said...

Gud luck dgn projek yg bakal di running..mak?? Tak tercapai lg 1K per day tu kot..

Harry said...

syarat tak lepas... baru jek berjinak2 di dalam dunia blog nie...

hazman aka species1980 said...

InsyaALLAH... nak cuba join gakk... nanti saya emailkan....

MrJocko said...

bestnya...

fiza said...

Alaa...tak cukup syarat lah...huhuhu...

SURIA AMANDA said...

x de chance la..unique i x sampai seribu pun..blogger picisan jerk..

yangbaik said...

alamak... memang tak boleh masuk ler... takat bagi sokongan boleh ler... good luck

Fazrol said...

pergh! bestnya kalau boleh join..

daddydee jedi said...

berminat...tapi syarat pertama pun dah tak lepas...

ProfHariz said...

Alhamdullilah, Sudah sent email. Harap sudi terima :)

kak ina kl said...

insyallah ..syarat yang dipinta menepati syarat..semuga projek ini akan berjaya

CIK TOM said...

dah email b4 this..