Pages

Friday, July 20, 2012

Hari Jadi Bersama Lanun

Baru-baru ini kami sekeluarga ke majlis hari jadi anak kepada my friend setelah mendapat jemputan dalam botol.
Tema adalah lanun.
 Banyak permainan dan acara diadakan.
Sambil main dapat juga kumpul "wang emas".
Bagi keluarga yang mengumpul paling banyak wang emas so hadiahnya adalah ipad.
Inilah rupanya kek hari jadi yang ke-4.
Ramai betul lanun yang berada di kawasan ini.
Sempat bergambar dengan bapa lanun.
Datuk Fazley pun ada. 
Danish cuba panjat benda alah ni tapi tak berjaya.
 Agak-agak masuk ke dalam tin tu.
Tak sangka Danish berani naik benda alah ni.
Lapar-lapar boleh makan cup cake ni.
Strawberry pun ada.
Kek sudah pasti. Actually banyak lagi makanan, i.e. sate, ayam, bihun dan macam2 lagi tapi tak sempat nak ambil gambar.
Susah betul nak buat kapal layar ni. 
Kira jangan tak kira duit emas ni.
Kira punya kira dapat nombor tiga. 
Inilah hadiah, anyway thanks bro Joe for organising this party. We really enjoyed. Sorry le sebelum ni dua kali ajak tak dapat datang sebab ada hal lain. Nanti bila your Johann Jay berumur 5 tahun, ajak lagi ya.

9 comments:

Errah said...

meriahnya tengok suasana dia..tak pernah algi pergi smbutan hari jadi segrand nih...hihi

Eliss Mie said...

seronok jugak bday siap bertema ni :) kalau anak2 dah besar rasanya diorang lebih rasakan.

FARAH deeb said...

Wow amat grand! Mesti habes beribu nih! Huhuuu...
My latest Entry :)
JJCM: Chengal D' Garden Cafe

Mak Lagenda said...

Meriah debadoom sungguh party harijadi tu ye..

fiza said...

Meriahnya, byk lanun ☺☺

vidalsisah said...

Satu pengalaman yg best tu. Mesti diorang berdua teruja abis kan.

KiD said...

boleh jadi pirate of the carribean.. hehehee

Noniey said...

meriah + best..tahniah dapat jemputan sekeluarga..rasa cam nak jadi kanak-kanak plak..

amirah said...

bestnya buat parti camni kalau guest sume sporting..huhu