Pages

Friday, July 27, 2012

Pengurus Arsenal, Arsene Wenger Puji Pemain-Pemain Malaysia

Anyway gambar ni diambil kat website Arsenal. Malaysia bermain dengan cemerlang menentang Arsenal baru-baru ini dan keputusan memihak kepada Arsenal dengan 2-1 walaupun Malaysia mendahului dengan gol cantik oleh Azmi Muslim.

Pengurus Arsenal, Arsene Wenger memuji pemain-pemain Malaysia:
  • Aidil Zafuan: memang bagus di bahagian pertahanan
  • Safiq Rahim: memang terbaik juga
  • Gary Steven Robbat: pemain gantian yang bagus. Sebenarnya Malaysia mempunyai ramai pemain yang bermain dengan bagus
  • S. Kunanlan 
  • Penjaga gol, Farizal Marlias: sememangnya fantastic dan boleh membaca permainan dengan baik. Secara keseluruhan, Arsene Wenger dapat melihat ramai pemain yang bagus.
Boleh baca mengenai perlawanan Malaysia vs Arsenal.

Tengok gambar-gambar sekitar perlawanan (click tab pictures) tapi gambar ni menarik perhatian saya, siapalah gerangan dua insan ni.

5 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

berbangga menjadi anak malaysia

eelobor said...

yg tak boleh blah, fans arsenal boleh lak menyorak masa malaysia score gol pertama. huhuhu... patriotik la pulak

hazman aka species1980 said...

sebagai pasukan yang bertandang....semestinya diorang akan komen yang positif mungkin...hehehehe

Fazrol said...

Alaa.. memang laa camtu.. takkan sokong arsenal, Malaysia score kita nak boo.. Malaysia tetap dihati laa..

Ayie said...

Malaysia come first, arsenal second.. ^.^