Pages

Sunday, December 23, 2012

Tak Sabar Afiqah Nak Jalankan Tugas Seorang Pengawas

Sebelum ini Afiqah dapat surat lantikan untuk jadi pengawas, so kitaorang belilah pakaian sekolah. Maklumlah sekolah akan dibuka dalam seminggu dua lagi. So excited betul Afiqah mencuba pakain baharu.

Yang bezanya daripada biasa ialah pakaian yang berwarna biru instead of putih, pakai tie dan juga vest. Doakan agar Afiqah dapat menjalankan tugas seorang pengawas dengan baik.

12 comments:

vidalsisah said...

Tahniah , selamat bertugas ya fiqa...

eyriqazz said...

wah,tak sabar betoi dia nak jadi pengawas ni..Papa dia dulu ni pun mesti seorang pengawas jugak ni..

luqman zakaria said...

wah..jadik pengawas,,mestilah excited...sy dulu2 pon excited...

Rabia Sensei said...

Tahhiah Afiqah!
Selamat menjalankan tugas kamu sebagai pengawas. Cikgu bangga dengan kamu! ^__^

hananhadila said...

wah macam baju pengawas hanan duluu :)

cimon said...

Hik3 ^_^

diana said...

jangan garang2 ye...hhehe

ohcikgu said...

selalunya yang dipilih, budak-budak yang pandai dan boleh diharap. Cuma kadang-kadang, mereka pilih budak yang senyap dalam kelas. Bila jadi pengawas, masih lagi senyappp.. hem. kekadang tak faham juga dibuatnya.

✿A I N A A✿ said...

pengawas yang comel.. ena pun masa sekolah rendah jadi pengawas, memang tak sabar sabar nak jalankan tugas.. hehehe

velasrizal said...

menawan senyuman afiqah

Anonymous said...

Tumpang tanya dekat mana ek beli baju pengawas dengan tudung pengawas tu? tone warna dia sama. adik saya ni cerewet sikit. nak baju dan tudung biru yang sama tone warna. puas cari tapi tak jumpa. mohon jawab.

Sharinginfoz said...

anon: Baju beli kat Jusco @jenama Alpha manakala vest beli kat Ten Ten dan tudung tu beli kat Port Dickson kedai tudung tapi tak ingat nama kedai tersebut, sorry