Pages

Tuesday, November 6, 2012

Dah Dapat Surat Lantikan Pengawas, Hadiah Lagi?

Sebelum ini Afiqah dapat jadi pengawas percubaan. Selepas menjadi pengawas percubaan selama empat minggu, akhirnya Afiqah telah mendapat surat lantikan secara sah.

So apa lagi memang happy tahap gaban le. Siap claim hadiah pula. Tunggu le weekend le kita cari hadiah ya Afiqah. Mesti nak letak dalam kotak, balut cantik-cantik dan of course nak ribbon.

8 comments:

ejaMaria said...

tahniah kat anak... dah dpt jadi pengawas... kena belajar lebih rajin lagi... baru org respek...

eelobor said...

hehehe... manjang dia claim hadiah eh?

Adziim said...

pergh ada surat2. Zaman aku dlu xde surat. claim hadiah pun xde.

Hidayah said...

yelah..ada surat siap..zaman dayah dulu xde surat2...balik kasik tahu mak ayah je... lagi nak hadiah tu.. hihi..mmg anak2 zaman skrg berbeza dgn kita dolu2.. tapi tak kisahlah kasik hadiah utk prestasi cemerlang mereka kat sekolah kan... yang penting pelajaran kena maintain cemerlang...baru la nak mengawas tu pun konpiden level nye tinggi.. ;)

Ckin Kembaq said...

dulu pun jadi pengawas percubaan.. =) darjah 4 terus jadi pengawas betul..hehe

SURIA AMANDA said...

tahniah..dania pun dapat...

hazman aka species1980 said...

hurmm.... bro blanja makan aiskrim baskin robbin pun okey kan....hehehehe

Zura said...

tahniah..bersedialah dgn amanah yg berat...