Pages

Wednesday, November 21, 2012

Perpustakaan di dalam Shopping Complex @AEON AU2

Musim cuti sekolah ni berkunjung ke perpustakaan OK juga especially kalau library ni berada di kawasa pusat membeli belah. Anyway, baru-baru ini, kitaorang lepak-lepak kat AEON AU2 Setiawangsa. Tak sangka kat sana ada perpustakaan komuniti.
Setiap hari dibuka termasuk hari minggu kecuali Isnin dan cuti umum aja. Ianya dibuka from 10 pagi hingga 6 petang or 7 malam. Puas-puas shopping apa kata rehat kat dalam ni.
 Bukan sekadar buku tapi majalah dan akhbar juga ada.
Entah apa yang dibaca oleh Danish ni, beria-ria dia nak datang sini apabila kitaorang perasan yang perpustakaan wujud kat sini.
Memang cukup selesa berada di dalam perpustakaan kat AEON AU2 ni. Nak lepak-lepak dan duduk bagi merehatkan badan setelah letih berjalan pun boleh.
Nak check e-mail or blog pun boleh. Ada 4 komputer yang mempunyai akses internet kat sini. So lain kali bila datang AEON AU2 Setiawangsa jangan lupa singgah kat perpustakaan komuniti ni ya.

8 comments:

Nur Amirah binti Omar said...

thumbs up for Aeon AU2. :)

Adriana said...

Da lama juga perpustakaan ni ada

Eliss Mie said...

kalau pi rumah abang, kat aeon au2 ni kitorang selalu pergi. nanti boleh la try masuk sekali.

hananhadila said...

jauh , x boleh pegi :P

maszmadi said...

owh ada library ker kat sini, lama dah x dtg sini..... kene pi nieh..

HiDa said...

menarik gak wat macam ni...

Cik Sara said...

Ohooo... baru tahu! Bosan dengan library campus, terjah library sanalah pula! hehehe..

cikpjaz said...

wah!!baru tahu ada librray kat tmpat ni..
menarik jugak buat mcm ni

singgah =)SLM..please support pjaz dlm contest iphone5 gdjet impian, tlg KLIK g+ yer diside bar sblh kanan atau di entri =) TQ ^^