Pages

Friday, November 23, 2012

Beyblade Kegilaan Kanak-Kanak

Pernah tengok tak beyblade? Benda alah macam gasing ni. Entahlah lately ramai betul kanak-kanak minat dengan permainan beyblade ni. Entah apa yang seronoknya pun saya tak tahu.
Danish tidak terlepas daripada meminati benda alah ni. 
Actually macam-macam jenis beyblade ada. Yang ni RM36, hmmm kalau beli tiga ketul dah RM100+
Nak yang mahal lagi ke? RM50 pun ada.
So pilih punya pilih Danish ambil dua yang RM10 setiap satu. Bagus gak ambil yang paling murah.

9 comments:

✿A I N A A✿ said...

memey jd kegilaan budak2 pun... kat rumah ni siap buat almari untuk beyblade yg my nephew collect

Cik puan said...

Singgah sini

AMIR.DIN said...

rasanya ada kartun yang bertajuk beyblade... pengaruh kartun gak nie.

Fazrol said...

benda nie apa yg anak aku minta skrg..

icee-yah said...

betul tu,haritu beli untuk anak sedara yg umr 2 thun.nk jugk bende ni walupun die tk pndai main.huuuu

maszmadi said...

anak lelaki yelah sibuk ngan bayblade nieh, anak masz sibuk ngan princess dia tiap kali ke kedai menan..... haha

Hani Syahani said...

Kalo p kdai mainan,benda nilah yg dicrik bdk2,tp kalo dilayankn memang nk yg mahal jelah,tp kalo sy,pilihkn yg murah jelah,bajet,hehe.

vidalsisah said...

Dulu anak2 akak suka sgt beyblade ni, asal ke kedai jer kirim, hmh akak beli yg murah RM3.50 tu jer. Skarang ni giler mainan yg lain pulak dah.

sabree hussin said...

benda ni bermusim.. sekrang dah tak ade yang minat sangat, dulu jual benda ni kejap je habis