Pages

Friday, November 16, 2012

Egg McMuffin Percuma di Semua Restoran McDonald's @19 November 2012

Memang betul burger Egg McMuffin percuma di seluruh restoran McDonald's hanya pada 19 November 2012, iaitu hari Isnin depan. Siapa nak makan McMuffin percuma jangan lupa beratur kat restoran McDonald's. Jom kita tengok syarat-syaratnya:
  • Terhad satu McMuffin untuk setiap orang
  • Boleh claim muffin ni from 7 pagi hingga 10 pagi pada 19 November 2012
  • Hanya untuk 1,000 biji pertama
  • Kalau untuk delivery tak boleh ya, kena pi sendiri kat restoran 
  • Tiada pembelian diperlukan
Anyway agak-agaknya berbaloi ke untuk dapatkan sebiji McMuffin? Kalau hari bekerja, harga McMuffin dengan teh adalah RM4.50. So kalau alang-alang cuti ke or memang tak ada apa-apa benda nak buat, apa salahnya kita beratur untuk dapatkan Egg McMuffin yang percuma kan?

Egg McMuffin memang percuma tapi betul ke kalau nak buat pelaburan hartanah tanpa modal?

3 comments:

velasrizal said...

konfirm ramai yg beratur

Adziim said...

Kalau yang jenis selalu breakfast mcd, rasanya sanggup je mereka beratur.

Abang saya ada beli rumah dengan pinjaman 100%. Tak perlu bayar sebarang downpayment. Mungkin ada bayaran tempahan rumah sahaja agaknya. Guna cara Islamic so harga rumah agak mahal tapi at least bayaran tiap2 bulan tak berubah.

Katanya sekarang macam-macam skim beli rumah yang ada, skim fresh graduate pun ada, dah macam skim beli kereta tanpa downpayment untuk fresh graduate.

Cuma kena rajin bertanya dengan pihak bank dan berurusan dengan agen la.

nadia arrumaisha said...

hahahha jawabnyer macam pasar lambak la time tuh, ramainya orang akan beratur nanti