Pages

Saturday, November 17, 2012

Cantik Tak Set Cadar Angry Birds di AEON Setiawangsa

Pagi tadi pi le AEON Setiawangsa, pas tu singgah jap bahagian atas tu. Ternampak le set cadar ngan comforter Angry Birds. Memang cantik betul. Kalau tak silap harganya lepas diskaun ialah lebih kurang RM180. Memang plan nak beli set cadar, OK juga. Cantik tak?

5 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

Chantek....tp kna cr yg xde benda kaler hijo....hehe.....

Nadot said...

cantik gile...mesti nawfal sy suke n akan sebuk tido atas katil sy kalau sy pakai cadar ni...tp siyes cun...nak carik ar camni... haiishh
;)

Hazmin Hamudin said...

Budak2 mesti suka set cadar macam ni. Harga pun boleh tahan jugak tu. hehe

Eliss Mie said...

wah cantik tu, sesuai utk anak2. seb baik my Nuha tido sekali lagi dengan kitorang,kalau tak sure amik satu.

ketikketok said...

idam cantik? cubalah resipi mudah fungus BBC MARDI Station hanya di MARDI Station CH